21.12.2007

Ny versjon av Mascus har kommet

Fakta:
Oslo, 13. desember 2007
Mascus er lansert i ny og oppdatert versjon. Et unikt nettsted for å kjøpe og selge brukte nyttekjøretøy og maskiner. Med nye og forbedrede funksjoner.

Plattform:
Mascus, en europeisk markedsplass for brukte anleggsmaskiner og transport kjøretøy, ble etablert i oktober 2000 og lansert i januar 2001. Etter nesten syv år I markedet, er vi allerede internasjonalt anerkjent blant profesjonelle kjøpere og selgere av brukte lastebiler og hengermateriell, trucker, anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, skogsmaskiner og maskiner for park og grøntanlegg. Hver måned besøkes vi av mer enn en kvart million kjøpere og selgere.

Konstante forbedringer
I midten av desember lanserte Mascus sin nye versjon. Websiden er designet I tråd med ny teknologi og ikke minst kundenes tilbakemeldinger og krav. Forbedringer er blitt gjort på flere områder, slik at vi kan tilby våre kunder førsteklasses service.

Interaktiv forside
Den interaktive forsiden tilbyr muligheter til å se de siste ankomne annonsene plassert I hver kategori. Mulighet for hurtig søk har kommet på plass for å forenkle veien til annonsene hver hoved- og underkategori. Språk og valutavalg vil være lett tilgjengelig nederst på siden, uansett hvor du måtte være.

Flere muligheter til bannerannonsering
For å tilfredsstille våre kunder, gir den nye versjonen bedre muligheter for bannerannonsering. Mer plass til toppbanner samt nederst og til høyre på siden.

Ny søks og sorteringsfunksjon
Søke funksjonene er blitt forbedret med flere sorterings muligheter, som gjør søk etter de nyeste annonsene, samt de med bilder, enklere. De nyeste annonsene er blitt market med “de siste 24 timer” og “de siste 7 dagers” annonser. De er også merket med en liten banner I søke resultatene.

Flere forbedringer
Sammen med forbedringene på selve plattformen, har Mascus også forenklet innleggingen av annonser samt gitt flere muligheter for betaling. De mest populære verktøy bland våre kunder, som annonse styring, lagerliste utskrifter, eksport av lister til Excel, e-post tilbud, gir, som I forrige versjon multispråk og multivaluta tilgang. Funksjoner, betjene kunder, som transport, finansiering, varlingsservice og varsler om utstyr som søkes er nå letter tilgjengelig og brukervennlige.


Mulighet for flere tjenester
"ved å ta i bruk det seneste innen dagens teknologi, gir det oss muligheter til å etablere og tilby nye tjenester i fremtiden. Med dette vil Mascus være klare til å møte utfordringene det vil være å være den mest tilpasningsdyktige og markedsledende markedsplassen i Europa."
Sier Tomasz Odrobinski - Mascus Marketing and Internationalization Director.

Hjelp og tilbakemeldinger
Dine meninger betyr noe for oss, så ikke nøl med å gi oss tilbakemeldinger på vår nye webside: Klikk her

Kontakt:

For mer informasjon, vær vennlig å kontakt:

Fredrik Larsson, Director, +46 (70) 305 1140,
Tomasz Odrobiński, Marketing Director / Internationalization, + 358 40 750 4922,


Notater til redaktør:

Mascus - (www.mascus.no) er en elektronisk markedsplass for brukte lastebiler, transportmateriell, anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, trucker, skogsmaskiner og park- og anleggsmaskiner. Mascus gjør handel av brukte kjøretøy og maskiner raskere og mer effektivt ved å samle selger og kjøpere på ett sted. Alle forhandlere, produsenter og sluttbrukere er velkomne til å selge sitt brukte utstyr på vår markedsplass www.mascus.no.


21.12.2007

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007