12.10.2010

MASCUS ETABLERER SEG I SPANIA OG ITALIA

Mascus, en av verdens største merkenavn for salg av brukte anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, trucker, skogsmaskiner, lastebiler og transportmateriell, har signert lisensavtaler med partnere i Spania og Italia.

I Italia har Mascus signert en avtale med et internasjonalt media selskap som heter RCS Media Group. RCS Media Group publiserer dagsaviser, magasiner og bøker, radio, nye medier, og digital og satellitt TV. Selskapet er ledende innen dagspresse med titler som Corriere della Sera og La Gazzetta dello Sport. Innen rubrikksektoren har RCS Digital produkter som TrovoLavoro.it (rekruttering), TrovoCasa.it (eiendom) og Automobili.com (bil).

Mascus sin partner i Spania er Vocento, nok et ledende media selskap. Vocento er til stede i alle kategorier av nyheter og underholdning, slik som aviser, magasiner, TV, radio, audiovisuell produksjon, film distribusjon og internett. Mascus Spania vil ligge under Vocento’s bil portal, Autocasion.

- Italia og Spania er blant Europas 5 største land når det gjelder størrelsen på markedet for anlegg, landbruk, park & hagemaskiner, transport og trucker. Denne etableringen er svært viktig for Mascus I sør Europa, og Europa forøvrig, sier Fredrik Larsson Administrerende direktør i Mascus.

Mascus har nå kunder fra 42 land og over 1 200 000 unike brukere i måneden. Annonsene på Mascus dekker mange kategorier slik som traktor, hengere, trucker, gravemaskiner, brukte lastebiler og mye mer. Selskapet har hatt en hurtig vekst i Europa, Nord-Amerika, Oseania og Sør-Afrika, og har pr i dag lokal representasjon og salg i 32 land over hele verden.

- Mascus sitt konsept viser seg å være operativt i hvilket som helst land verden over, og vi er glade for at vi kan utvide vår internasjonale tilstedeværelse i samarbeid med anerkjente navn innen media verden. Ved å samarbeide med store mediahus som RCS I Italia og Vocento i Spania, vil Mascus nå ut til hele Europa og verden på alle nøkkelspråk, legger Fredrik Larsson til.

Mer informasjon:

Erik Rusten, Salgssjef Mascus Norge, +47 22 75 75 11
Fredrik Larsson, administrerende direktør, Mascus, tel. +358 50 314 2511,

Mascus er en ledende markedsplass for brukte maskiner og kjøretøy. Selskapet utvikler og leverer internett tjenester og verktøy for å gjøre salg av brukte maskiner mer effektivt. Mascus har over 500 produsenter og forhandlere, disse har over 100 000 brukte maskiner til salgs. Det brukte inkluderer brukte lastebiler, trucker til salgs, brukte tilhengere, gravemaskiner til salgs og traktorer til salgs. Markedsplassen er tilgjengelig på 35 språk.

Mascus eies av Alma Media Corporation.

Kort om Alma Media

Alma Media er et lønnsomt og internasjonalt selskap med fokus på fremtidens aviser og online tjenester..

For redaksjon:

Presse materiell og bilder:
Engelsk www.mascus.com/press

Generelle Presse henvendelser:


For mere informasjon

Polina Brachkov, Kommunikasjonssjef Mascus,+ 358 50 381 49 45,

12.10.2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007