23.06.2011

Caterpillar og Mascus signerer ny avtale

Markedslederen Caterpillar og Mascus, et av verdens største navn innen salg av brukte anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, trucker og skogsmaskiner, har gleden av å fortelle at vår samarbeidsavtale er fornyet med ytterligere 12 måneder. Caterpillar inngikk en avtale med Mascus i oktober 2010, om å bruke vår online portal til å markedsføre sitt store utvalg av maskiner til potensielle kjøpere over hele verden.

Avtalen fornyes etter 6 meget suksessrike måneder for Mascus. Siden desember 2010 har Mascus feiret en rekke milepeler som over 150.000 annonser online fra over 3500 selskaper fra hele verden. Mascus har over 2 millioner unike brukere hver måned, og vi er nå representert i 41 land verden over.

“Vi er meget glad for at Caterpillar og deres forhandlere nettverk har valgt å fortsette samarbeidet med Mascus. Suksessen viser hvor viktig det er å ha en virkelig global markedsplass innen industrien” kommenterer Salgsdirektør Rickard Petersson. “Vår sterke posisjon på Internett og Caterpillars verdenskjente merkevare er et kraftfullt partnerskap som fremmer internasjonal handel på en enestående måte. Fordelene for både kjøpere og for Caterpillar forhandlere har vært betydelige og en videreføring av samarbeidet mellom Mascus og Caterpillar er noe vi alle ønsker velkommen.”

Caterpillar – en etablert tilstedeværelse på nettet

Caterpillar har allerede etablert seg godt på nettet, og ser viktigheten med en Internett portal som et viktig element i sin markeds strategi. Caterpillar bruker Catused.com som sin interne plattform på lik linje med tradisjonell markedsføring mot sine kunder. Ved å kombinere dette med Mascus sin sterke posisjon som markedsplass, når de ut til nye markeder, slik at kunder lett kan finne brukte maskiner fra Cat tilsalgs rundt i hele verden. Dette sikrer alle Cat forhandlere tilgang til Mascus og dermed nå ut til et verdensomspennende publikum.

“Vi har vært meget godt fornøyd med den responsen vi har fått som et resultat av vår samarbeidsavtale med Mascus. Den skjerpede profilen dette har gitt oss, betyr at våre forhandlere har forbedret sine muligheter til å nå nye kunder,” kommenterer Mike Young, Product Manager for CatUsed, Build & Quote Customer Support Services. “Vi har forpliktet oss til å fortsette vårt samarbeid med Mascus de neste 12 måneder, og er sikre på at dette vil styrke våre forhandleres markedsposisjoner, og selvfølgelig, gi store muligheter til kunder på utkikk etter brukte Caterpillar maskiner av høy kvalitet.”

Mascus – gir en verdensomspennende portal for CAT forhandlere

Videreføring av samarbeidsavtalen med Caterpillar forsterker Mascus akkreditiver som en pålitelig merkevare, slik at CAT forhandlere når et bredere publikum. At Mascus portalen er tilgjengelig i over 35 språk øker også CAT forhandlernes eksponering mot nye markeder over hele verden.

"Suksessen til partnerskapet mellom Mascus og Caterpillar har vært en av våre stolteste prestasjoner i år, og vi har nå muligheten til å bygge videre på den suksessen i minst 7 måneder til," sier administrerende direktør Fredrik Larsson. "Vi er glade for at et etablert navn som Caterpillar har hatt en så positiv erfaring med Mascus og vi ser frem til et meget vellykket år for begge parter," avslutter han.

Kontakter:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Erik Rusten, Salgssjef Mascus Norge, +47 90 98 45 16,

Om Mascus:
Mascus (www.mascus.no) har i dag over 2 000 000 besøkende hver måned. Mascus dekker et stort spekter av maskiner og kjøretøy slik som traktorer, brukte lastebiler, trucker, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og mye mer. Selskapet har hatt en hurtig vekst i Europa, Nord-Amerika, Oseania og Sør-Afrika, og har pr i dag lokal representasjon og salg i 39 land over hele verden. Mascus i Norge driftes og lisensieres av Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.

Mascus er et selskap under Alma Media Corporation.

For redaksjoner:
Presse materiell og bilder:

Engelsk www.mascus.com/press

General Press Inquiry:

23.06.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007