06.10.2011

Mascus signerer lisensavtale i Peru og Colombia med utgiverne av de ledende anleggs- og gruvedrift magasiner i Latin-Amerika

Mascus, www.mascus.com, verdens ledende online markedsplass for lastebiler, lastebiler, skogsmaskiner, anlegg, landbruksmaskiner, samt hage og park maskiner er stolte av å kunngjøre samarbeid med utgiverne av de ledende anleggs- og gruvedrift magasiner i Latin-Amerika. Med nesten 40 års erfaring i regionen, og tilbyr Construcción Pan-Americana (CPA) og Minería Pan-Americana (MPA) kunnskap og kompetanse som vil gjøre Peru og Colombia til vellykket marked for kjøpere og selgere av brukte maskiner og utstyr i de landene.

Etter oppstarten i 2000, har Mascus ekspandert raskt og er nå representert i 41 land. Denne online sammensetning forbinder forhandlere, produsenter og kjøpere over landegrensene, noe som gjør annonser til en vital del av det globale markedet for brukte maskiner og utstyr.

"Vi er glade for å arbeide med Mascus og deres robuste online markedsplass som har vist seg å passe alle slags kjøpere, selgere og eksportører av maskiner fra hele verden," sier Adriana Elena Suao, Sales & Business Development Director for CPA & MPA. "Vi streber etter å tilby våre lesere de mest relevante bransjenyheter og nå, gjennom vårt partnerskap med Mascus, kan vi også tilby våre lokale kunder et sofistikert og brukervennlig verktøy for å kjøpe og selge utstyr, ikke bare lokalt, men på et globalt nivå gjennom www.mascus.com.co for Columbia og www.mascus.com.pe for Peru. "

I følge Association of Equipment Manufacturers, (kalt AEM), er markedet for eksport av amerikansk-produserte anleggsmaskiner i 2010 steget så mye som 28 % sammenlignet med året før. Colombia og Peru endte 2010 i topp 10, med $ 588 millioner (en økning på 50 %) og $ 437 millioner (økt med 37 %) hver. Disse tallene viser viktigheten av de latinamerikanske landene som sentrale aktører i bransjen.

Den ideelle markedsplass for Amerika

Den voksende anleggsbransjen i Latin-Amerika kan tilskrives det konstante behovet for å forbedre sin infrastruktur. Selv om det ofte er ansett for å være en ustabil region, kan Latin-Amerika vise til en rask vekst og utvikling, selv i lys av den nylige finanskrisen. Veksten har vist seg å være viktige for globale selskaper og både Colombia og Peru passer beskrivelsen.

Ved å åpne flere kontorer i Latin-Amerika reflekterer vi vår strategi om å bygge den første Panamerikanske markedsplass for brukte maskiner og transportkjøretøy. "Vår strategi for multilokal tilstedeværelse betyr at i hvert av de 41 landene hvor Mascus er til stede, er det folk som tar vare på kundenes direkte behov og kan samtidig utføre de nødvendige markedsaktiviteter lokalt for å fremme vårt budskap til kjøpere og selgere. Ingen andre kan tilby det samme, "sier Fredrik Larsson, administrerende direktør i Mascus. "Vi er bare halvveis i prosessen med å bygge vår tilstedeværelse i Sør-Amerika, de neste på listen er nye kontor i Mexico, Brasil, Argentina og Chile," legger Tomasz Odrobinski, Mascus internasjonalisering direktør.

Kontakt:

Erik Rusten, Salgssjef +47 90 98 45 16,

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, +358 40 750 4922,

Adriana Elena Suao, Country Manager Mascus Peru, +1 305.668.4999,

Gloria Beltran, Country Manager Mascus Columbia, +57 1 681 2076,


Om Mascus:
Mascus (www.mascus.no) har i dag over 2 000 000 besøkende hver måned. Mascus dekker et stort spekter av maskiner og kjøretøy slik som traktorer, brukte lastebiler, trucker, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og mye mer. Selskapet har hatt en hurtig vekst i Europa, Nord-Amerika, Oseania og Sør-Afrika, og har pr i dag lokal representasjon og salg i 39 land over hele verden. Mascus i Norge driftes og lisensieres av Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.

Mascus er et selskap under Alma Media Corporation.

For redaksjoner:
Presse materiell og bilder:

Engelsk www.mascus.com/press

General Press Inquiry:

06.10.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007