Antall annonser: 210

John Deere 6155 traktor til salgs

Her finner du alle annonser på brukte traktor til salgs. For å begrense søket, kan du benytte navigasjonen på venstre side. Du kan kontakte selgeren av traktor direkte ved å bruke oppgitte kontaktdata.

Les mer Lukk
annonser/side

Kjøp og selg brukte John Deere 6155R

John Deere 6155R er en mellomstor traktor. Den har et bredt arbeidsområde og kan utstyres med mange utstyr som gjør den til en nyttig traktor. John Deere 6155R har mange forskjellige motorer med både 4 og 6 sylindere. Antall hestekrefter spenner fra 110 til 195 hk. Ifølge tester får John Deere 6155R positive tilbakemeldinger på sterk motor, bra transmisjon og at den er behagelig.

Hvordan kan jeg selge min brukte John Deere 6155R gjennom Mascus?

Mascus hjelper deg med å selge din brukte John Deere 6155R. Mascus er ikke deltagende forretningspartner eller mottar noen form for kommisjon fra kjøp og salg. Mascus leverer markedsplassen hvor kjøper og selger møtes. Når du har funnet den brukte John Deere 6155R du er ute etter, kontakt selgeren direkte på telefon, via mail, eller fyll inn kontaktfeltet i annonsen. Husk å oppgi at du fant annonsen på Mascus, det vil igjen oppfordre våre annonsører til å legge inn alle brukte John Deere 6155R samt annet relevant utstyr på Mascus.

Hver eneste annonse som ligger på Mascus, har linker til finansselskaper og transportører som kan hjelpe deg med din brukte John Deere 6155R. Ved å klikke på logoen til en eller flere av tilbyderne og fyll ut skjemaene, vil du umiddelbart motta en bekreftelse per e-mail.

Hvordan kan jeg fortelle at jeg ønsker å kjøpe brukte John Deere 6155R?

Av og til hender det at du ikke finner den John Deere 6155R du er ute etter. Vi anbefaler deg å bruke vår Ønskes Kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter, og beskrive hvilken type av John Deere 6155R du ser etter. Du kan også velge fra hvilke land du ønsker å kjøpe fra. Din forespørsel vil bli sendt til forhandlere av brukte traktorer som bruker Mascus, som igjen kan sende deg tilbud om de kan hjelpe deg. Tjenesten er gratis. Om du ikke finner det du ser etter på Mascus, kan du altså sende ut en Ønskes Kjøpt forespørsel . Da får du mer å velge i!

Spørsmål om John Deere 6155R

Hvis du har spørsmål som gjelder salg av brukte maskiner og nyttekjøretøy, deler eller annet utstyr på Mascus, kontakt Erik Rusten på +47 90 98 45 16, erik.rusten@mascus.no.

Bild John Deere 6155r

Brukte John Deere 6155 traktor til salgs