Søk brukt Lukk » Avansert søk

  Nytt eller brukt som ønskes kjøpt
  Antall annonser: 266 412

  Anleggsmaskiner

  Brukte anleggsmaskiner

  Når du ønsker å kjøpe og selge anleggsmaskiner, kan vi i Mascus tilby hele verden som markedsplass. Vi er den største europeiske markedsplassen på internett når det gjelder brukte anleggsmaskiner og annet utstyr. Når du er på jakt etter en anleggsmaskin, er det derfor stor sjanse for at du finner en som passer dine behov hos oss.

  For å lette søket ditt er alle tilgjengelige anleggsmaskiner delt inn i underkategorier som dumpere, gravemaskiner, knuseverk, lifter, teleskoplastere og mer. Totalt har vi hos Mascus over 600 000 forskjellige typer kjøretøy og maskiner til salgs.

  Les mer Lukk
  annonser/side

  Anleggsmaskiner

  Anleggsmaskiner er en viktig del av anleggsbransjen og spiller en avgjørende rolle i konstruksjon og vedlikehold av veier, bygninger, broer og andre infrastrukturer. Disse maskinene er spesielt designet for å takle krevende arbeidsforhold og utføre en rekke oppgaver raskt og effektivt. Anleggsmaskiner er maskiner som brukes til bygg- og anleggsarbeid. De spiller en viktig rolle i å gjøre byggeprosjekter og anleggsarbeid mer effektivt og effektivt. Anleggsmaskiner kommer i en rekke ulike typer og størrelser, inkludert gravemaskiner, hjullastere, bulldosere, dumpere og kraner, for å nevne noen. Hver type maskin har sin egen unike funksjon og egenskaper, og brukes til å utføre ulike oppgaver på en byggeplass.

  En av de største fordelene med anleggsmaskiner er deres evne til å utføre tunge og krevende arbeidsoppgaver. Disse maskinene er utstyrt med kraftige motorer og robuste design, noe som gjør det mulig for dem å håndtere store mengder materiale og tunge arbeidsbelastninger. De er også utstyrt med teknologi og funksjoner som gjør dem mer effektive, som for eksempel hydraulisk styring, elektronisk styresystem, og avansert GPS-teknologi. En annen fordel med anleggsmaskiner er at de er mer effektive og tidseffektive enn manuelt arbeid. Mens manuelt arbeid kan være langsommere og mer utfordrende, kan anleggsmaskiner utføre oppgaver raskere og med mindre arbeidskraft. Dette betyr at byggeprosjekter og anleggsarbeid kan fullføres raskere og med mindre kostnader.

  Anleggsmaskiner er også utformet med sikkerhet i tankene. De er utstyrt med funksjoner som bidrar til å redusere risikoen for skader og ulykker. For eksempel har mange anleggsmaskiner funksjoner som sikkerhetsbelter, kollisjonsputemekanismer, og nødstoppknapper.

  Brukte anleggsmaskiner

  På Mascus finner du anleggsmaskiner som er til salgs fra hele verden. Med andre ord, markedet ditt for å selge eller kjøpe en anleggsmaskin er globalt. Både når du kjøper og når du skal selge. Vi er til stede i over 50 land, og vi har transportløsninger som gjør kjøpet eller salget enklere. Det gjør oss til en av verdens største nettsider for brukte maskiner. Når du kjøper eller selger maskiner gjennom Mascus kan du føle deg trygg på kvaliteten. Vi er kjent for høy kvalitet på annonsene og vår katalog inneholder flere store og kjente merker innen brukte anleggsmaskiner.

  Viktig å huske på når du selger eller kjøper anleggsmaskiner

  Mascus deltar ikke i avtalen mellom selger og kjøper. På nettstedet vårt har vi annonser fra både profesjonelle forhandlere og private selgere - i praksis betyr dette at hvem som helst kan legge ut annonser. Det fungerer på samme måte som reklame i aviser, så bruk sunn fornuft når du skal kjøpe et kjøretøy eller en maskin.

  Anleggsmaskiner til salg

  Takket være at Mascus er tilgjengelig over hele verden, har vi et marked som er unikt. Når du ønsker å kjøpe en anleggsmaskin, er det en god sjanse for at du finner en som passer ditt behov. Hvis du vil selge, har du et globalt marked til din disposisjon.

  Det er smart å registrere seg som forhandler for å få tilgang til flere tjenester. Du kan for eksempel bruke varslingstjenester, lagre annonser som ser interessante ut, og samle inn og holde oversikt over forespørslene dine. Når det ikke er brukte anleggsmaskiner tilgjengelig, er det et verktøy som heter ØNSKES KJØPT. Tjenesten er gratis å bruke. Fyll ut kontaktskjemaet, så sender vi en forespørsel til alle som selger anleggsmaskiner. Selgerne kontakter deg deretter når de har kjøretøyet/maskinen på lager.

  Hvordan kan du kjøpe en brukt anleggsmaskin

  Når du har funnet en brukt anleggsmaskin og du vil kjøpe, kontakt selgeren direkte. Bruk kontaktinformasjonen i annonsen. Du kan se telefonnummeret og ringe selgeren direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på siden. Husk å fortelle at du fant annonsen på Mascus.

  Finansiering eller transport

  Hvis du ønsker å motta et tilbud om finansiering eller transport, klikker du på logoene til partnerne våre under bildene på annonsesiden. Mascus kan også hjelpe deg med å finne andre tjenester som leie, reparasjon, reservedeler og tilbehør.

  Registrer deg som forhandler

  Hvis du bruker Mascus ofte til å selge og kjøpe kjøretøy, bør du registrere deg som forhandler for å få tilgang til funksjoner som ditt-lager på 38 språk, kjøpsforespørsler på e-post og telefon, lager-styringssystem, statistikk annonse resultatene dine, en side på vår internasjonale forhandler katalog, og Ønskes Kjøpt e-post fra potensielle kjøpere.

  Andre tjenester for forhandlere av anleggsmaskiner

  WEBSHOP
  På Mascus har vi flere forskjellige tjenester for deg som er forhandlere for anleggsmaskiner. Hvis du for eksempel vil ha dine egne annonser på din egen nettside, kan du bruke nettbutikken vår som inneholder dine egne annonser. Les mer om vår nettbutikk for brukte kjøretøy og maskiner.

  PRIS INDIKATOR
  En av de beste tjenestene vi har hos Mascus for deg som forhandler er Mascus Price Indicator. Det er en online tjeneste som hjelper selgere å ta fram automatiske verdivurderinger av brukte objekter. Som forhandler kan du bruke Mascus Price Indicator for å få et samlet bilde av tilgjengelig markedsinformasjon fra forskjellige kilder som danner grunnlaget for verdsettelsen din. Mascus Pris Indikator kan også brukes som en uavhengig verdivurderingshjelp du kan referere til når du presenterer en verdivurdering for kunden. Les mer om Mascus Pris Indikator.

  INTRANET (RBAS)
  Hvis du som forhandler har flere forskjellige utsalgssteder og ønsker å optimalisere muligheten til å sette opp alle maskiner og kjøretøy annonser på nettstedet ditt, overvåke salg og forbedre informasjonsflyten mellom forskjellige enheter, er Mascus Intranet RBAS den rette løsningen for deg. Les mer om Mascus Intranet Solution (RBAS).

  Kjøpere OG Selgere i et globalt marked
  Med over 4 500 000 månedlige besøk er Mascus verdens raskest voksende nettsted for kjøp og salg av tunge maskiner og lastebiler. Du kan kjøpe og selge kjøretøy og maskiner over hele verden. Vi er til stede i over 50 land. Besøk Mascus ofte, nye annonser på brukte anleggsmaskiner oppdateres kontinuerlig.

  Har du spørsmål om salg av brukte anleggsmaskiner, kontakt Mascus i Norge

  Bild anleggsmaskin

  Brukte anleggmaskiner til salgs